AIUR V3 (220) рамка

Наличност:
Очаква се!
Код на продукта:
AIUR
Наградни точки:
117
5/5 (7 отзива) Напишете отзив
Напишете отзив

Новина: AIUR взема първо място на закриващото състезание за годината от световния кръг по Drone Racing в Пловдив (Тодор Витанов), както и рекорд за най-бързо време (Дилян Печев)!

Какво ново във версия 3:


Собствена софт-маунт система за монтаж на полетен контролер. Без директен допир с карбона. Понижава вибрациите към жирото. Прави настройката по-лесна. Изключва нуждата от монтаж на долълнителни гумени спейсъри :)

Огъването в средата е пряко свързано с летателните характеристики и колко лесно се настройва дронът. Накратко - по-малко огъване е по-добре!


Както вече сте забелязали, AIUR е FPV Freestyle шаси с размер межди диагоналите на моторите 220мм. Основните акценти върху които се фокусира нашият разработващ екип са:

- Твърдост (Rigidity) – може би най-важната характеристика за един дрон. Това е важно за да стигат по-малко вибрации от моторите към измервателните сензори. От там идва лесна настройка и по-прецизно управление. Филтрите могат да бъдат настроени за по-малки закъснения.

- Здравина – защото никой от нас не обича да се прибира преди да е свършил всички батерии :)

- Лекота при работа – сглобяване, подреждане, място за компонентите, достъп до крепежните елементи. Тези неща правят приятно впечатление, когато за тях също е помислено. Все пак времето за всички нас е еднакво ценно, а тези неща ни подаряват повече от него за летене и по-малко за майсторене :)

- Качество на материали и изработка – Наистина вярваме, че AIUR надминава по качество голяма част от дори най-скъпите рамки. Не сме пестили с цел по-ниска производствена цена, защото тук не става дума за печалби… а просто за любов към това, което правим. Освен това всички рамки се изпращат с машинно и ръчно полирани ръбове – нещо, което няма да срещнете в другите магазини.

Какво получавате в комплекта:
- Рамка AIUR
- Всички необходими крепежни елементи (болтове, гайки)
- Комплект спейсъри за монтаж на PDB / Флайт контролер
- 2x коланчета за батерия
- 4х тампона за кацане
- капка любов :)

Технически данни:
Размер: 220мм.
Рамена: 4мм.
Материал: 3К Full Carbon Fiber, Twill Weave, Matt 
Тегло: 96гр. (w/alu kit)