Bully Frame V2 (350)

Наличност:
Изчерпана наличност
Код на продукта:
Bully Frame V2 (350mm)
Наградни точки:
79
5/5 (1 отзива) Напишете отзив
Напишете отзив

Simple-Works-Better

Рамката "Bully FPV V2" предлага умерено подбран баланс, който ще ви даде възможност да изпитате всички удоволствия, които може да донесе един дрон. Представя се така комфортно и леко във въздуха... може да се опише едва след като лично я пробвате и усетите…

Здравината й е изненадващо добра като за рамка от този клас (350). Може да поема удари и твърди приземявания.
Една от силните й черти е свойството да затихва вибрациите, което прави настройката на флайт контролера много по-лесна, а пилотирането по-чисто и приятно.

V2 има обособени места където да монтирате FPV предавател и FPV камера. Също така и HD камера (*стойката за нея е опция), с която може да записвате полетите си във високо качество.

Уникална черта на Bully FPV е, че с нея можете както да летите с над 100км/ч и да правите трикове и невероятни маневри, така и в следващия момент да монтирате GPS (рамката има обособено място за монтаж на модула) и небрежно да се реете като птица, разглеждайки света от високо. А може и да изпълнявате мисии по зададени координати или пък да монтирате камера гимбал и да заснемате красиви картини. С една батерия може да изминете до няколко км. Невероятно е колко универсална може да бъде тази рамка.

Притежава стандартен 30х30 монтаж за полетни контролери, практически може да се оборудва с почти всеки полетен контролер.

Тегло - 161гр.

Комплектът вкючва:

- плейтове от истински висококачествен карбон (carbon fiber)
- 4x 10x10mm алуминиеви рамена
- GPS плейт

- Колан за батерия
- Черни крепежни елементи (болтове, гайки), спейсъри, тапи за рамената


Препоръчани компоненти:

Полетен контролер - Omnibus
Мотори - Titan 2208 1500KV
Перки - 8x4.5"
ESC - SN20A / Cicada 20A / RacerBee 30A
Батерия - 2200mah / 5000mah 3S/4S 20C (long flight, 20-30 minutes)

Assembly tutorial videos